De visionaire triphop-pioniers uit Bristol hebben de muziekgeschiedenis vormgegeven met tijdloze hits als ‘Teardrop’ en ‘Unfinished Sympathy’. Hun vernieuwende en grensoverschrijdende geluid heeft Massive Attack tot een van de meest invloedrijke acts van hun tijd gemaakt. De liveoptredens van Massive Attack zijn geen gewone concerten; het zijn artistieke reizen die de luisteraars meenemen op een betoverende tocht door geluid en emotie.

over spoorpark live

De show van Massive Attack is onderdeel van evenementenreeks ‘Spoorpark LIVE’. This Is Live Group en Greenhouse Talent slaan de handen ineen om in de laatste week van juni meerdere evenementen te organiseren in het prachtige Spoorpark in Tilburg.

Ontdek hier wat er komende zomer allemaal te beleven valt en stay tuned: want er komt nog meer moois aan. Volg ‘Spoorpark LIVE’ op Facebook en Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

FAQ

Een ticket voor de show van Massive Attack kost €69,95 (inclusief servicekosten).

Vanaf vrijdag 23 februari 10.00 uur kun je tickets kopen voor de show van Massive Attack via Ticketmaster. Let op: dit is de enige veilige manier om tickets te kopen. Er zijn diverse websites (bijv. TopTicketshop en ViaGogo) die tickets voor veel te hoge prijzen aanbieden, maar geen enkele garantie geven op toegang tot deze show. Klik hier voor de kaartverkoop.

De show van Massive Attack vindt plaats in het prachtige Tilburgse Spoorpark.

Meer informatie over het tijdschema volgt binnenkort.

We hanteren geen minimumleeftijd voor deze show. Wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+).

Persaanvragen voor de show van Massive Attack kunnen ingediend worden via info@greenhousetalent.nl. Let op: geef bij je aanvraag duidelijk aan welk medium je vertegenwoordigt.

Neem contact met ons op via Facebook en Instagram, dan doen we ons best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorde

Meld je aan voor de nieuwsbrief

ALGEMENE VOORWAARDEN & PRIVACY POLICY THIS IS LIVE GROUP

ALGEMENE VOORWAARDEN & PRIVACY POLICY GreenHouse talent